23 Mart 2012 Cuma

Need For Speed (NFS) Most Wanted Tofaş Şahin Yaması

Need For Speed Most Wanted için geliştirilen eklentilerden birisi olan Şahin yamasıyla NFS MW oyununa şahin marka arabayı entegre edebileceksiniz. Böylesi popüler bir yarış oyununda yerli malı Türk araba kullanmanın zevki ayrı olsa gerek.Dünyanın en tanınmış yarış araçlarına karşı Şahin ile mücadele vermek, onlarla kıyasıya yarışmak oldukça eğlenceli doğrusu.İndireceğiniz Need For Speed Most Wanted Şahin oyun eklentisi ile NFS Most Wanted oyununa Şahin marka Türk arabasını dahil edebileceksiniz. NFS MW Şahin yamasını sitemizden hiç bir ücret ödemeden bedava olarak indirebilir ve kişisel bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.
lfs-oyunyamalari.blogspot.com
Need For Speed Most Wanted Şahin Oyun Eklentisi Kurulumu
Yamayı kurmaya başlamadan önce Need For Speed Most Wanted oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. sitemizden indirdiğiniz Need For Speed Most Wanted Şahin yaması içerisindeki "CARS" ve "CARS_REPLACE" klasörlerini oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayınız. Yine yama dosyası içerisindeki "Oyun" klasörünü de "Belgelerim" klasöründe yer alan NFS Most Wanted klasörünün içine kopyalayın.
Not: Her ihtimale karşı orjinal "CARS" , "CARS_REPLACE" ve "Oyun" klasörlerinin birer yedeklerini almanızı öneriyoruz. Eğer NFS MW Şahin oyun eklentisinden memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeklere ihtiyacınız olacaktır.
Tofaş,Şahin,Tofaş Şahin,Need For Speed,Need For Speed  Yamaları, Oyun Yamaları, Yama İndir, Oyun Yamalarım,NFS ,Need For Speed Şahin Yaması İndir

Artikel Terkait

Need For Speed (NFS) Most Wanted Tofaş Şahin Yaması
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email

>Bu Paylaşım Hakkında Yorum Yapmayı Unutmayınız.....